Carte1_Laura_Mockup

Domnul Tic, volumul 1

O carte cu zâmbet, o iubire cu parfum de ceai, măi-măi-uri și rochii. O poveste faină, simplă, haioasă, cu trei suflete pereche. Trei? Da, ați citit bine: doi îndrăgostiți și un cățel. O prințesă care merge pe bicicletă cu fusta fluturată de vânt. Un prinț cu aparatul la gât și bocancii plini de noroi. Și-un Tic, cățelul, care călătorește în coșul din față și cară pietre în casă. O carte care dă din coadă și te cheamă la joacă!

Recomandată pentru: 0-99 ani

Detalii Carte:

– 232 pagini de poveste
– Categorie: Beletristică, Jurnal
– Publicată in 2014
– ISBN: 978-973-0-17021-4

Carte2_Laura_Mockup

Domnul Tic, volumul 2

O carte cu patru picioare care se plimbă prin România, Islanda, Germania, Franța și Elveția. Am cărat o canapea pe bicicletă, îi vom cunoaște pe Michael, din Rusia, voluntarul cu pantalonii prinși în bretele, pe Ásdís, femeia tipică islandeză, pe Marc-Olivier, canadianul neliniștit, pe Janosch, cățelul din Germania. Tot ce-am întâlnit mai bun, mai frumos și mai cu poveste, despre toți am scris în a doua carte.

Recomandată pentru: 0-99 ani

Detalii Carte:

– 304 pagini de poveste
– Categorie: Beletristică, Jurnal
– Publicată in 2015
– ISBN: 978-973-0-18875-2

 

Ne-a lăsat tot timpul impresia că nu ea e căpitanul navei care explorează lumea: rolul cuceritorului era acordat ba matelotului Tic, ba amiralului Andrei, ba altor personaje importante de pe puntea pe care ea a fost suficient de curajoasă să-și scrie jurnalul. Sincer, nu știu de ce a trebuit să dureze atît de mult ca să ne scoatem măștile în fața bucuriilor. Dar știu că așteptarea a meritat: Laura Baban ne reamintește, prin ceea ce face, de redescoperirea simplei chimii dintre foșnetul oamenilor și ecoul trecerii lor prin viață.
Alex Savitescu

Cineva în carne și oase a spart codul. A învățat să fie fericit. Iar Laura și Andrei chiar există. (…) Fără cuvinte mari, procedee literare inutile sau puneri false în scenă, Laura reușește cu adevărat un lucru mare. Să descrie simplitatea curată a tinereții, luxul suprem pe care toți banii de mai târziu nu-l mai pot răscumpăra.
Dana Balan

Domnul Tic, volumul 3

O carte despre inimă, despre momentele care merită să fie năsădite, despre bucuria pe care simt s-o împart zi de zi, despre melancolia care se îngrămădește uneori în piept. E despre dor, despre soare. E despre inventarul vieții mele: un Andrei, un Tic, doi părinți, două bunici și alte iubiri.

Recomandată pentru: 0-99 ani

Detalii Carte:

– 416 pagini de poveste
– Categorie: Beletristică, Jurnal
– Publicată in 2016
– ISBN: 978-973-0-22999-8