5 tematici cu gust pentru nunta ta

Ei, nu mă înnebuniți, voi știați că există nunți cu tematică ecologică? Fain de tot! Cu ocazia documentării acestui articol, al meu viitor soț a descoperit idea asta și ne-a cam plăcut cum sună.

Dacă și voi cochetați cu ideea unei nunți tematice, ar trebui să aveți în vedere câțiva factori importanți: personalitatea voastră, disponibilitatea invitaților de a intra în joc și bugetul pe care vi-l permiteți să-l alocați pentru decor. E foarte important să luați o decizie care să reflecte personalitatea amândurora, musai tema trebuie să se potrivească mănușă în ziua voastră perfectă, pentru că voi doi sunteți actorii principali. Aveți în vedere anotimpul în care ați stabilit data, dinamica și atmosfera pe care vă doriți să o creați la nunta voastră, locul unde va avea loc evenimentul și paleta de culori pe care o veți folosi. Totul ține de voi și de gusturile voastre, să nu uitați asta.

Nunțile tematice mi se par geniale, au un factor-surpriză, sunt memorabile, distractive… pur și simplu diferite față de nunțile clasice. Ziua aia e despre voi, doar despre voi doi. Dacă v-ați cunoscut la mare, puteți alege o nuntă cu tematică marină, dacă sunteți cinefili, puteți alege decoruri de Hollywood, dacă iubiți India puteți sari sau Choli Lehenga, îmbrăcămintea specifică indiană pentru nuntă, dacă mai credeți în povești, puteți să vă alegeți o tematică de basm, regală, cu prinți și prințese, arlechini și calești, dacă sunteți un cuplu exuberant, pus pe pozne, puteți alege o tematică medievală ori… inspirată de desenele voastre animate preferate. Sky is the limit!

Eu v-am ales cinci idei de tematici de nuntă care m-au încântat deopotrivă.

  1. Nunta Moulin Rouge

Dacă sunteți fani Moulin Rouge și vă doriți o nuntă dramatică, atunci această idee burlească ar putea fi în capul listei voastre. Este foarte îndrăzneață și nu va merge cu jumătăți de măsură sau decoruri subtile. Culorile tematice sunt roșul și negrul, iar ca vestimentație nu trebuie să lipsească pălăriile, penele, corsetele, go ”all out”, tocuri înalte și papuci lăcuiți pentru bărbați.

Iată câteva idei care vă pot inspira: buchete de flori înlocuite cu buchete de pene, domnișoare de onoare în ținute de cabaret, un covor roșu la intrare, baloane roșii și negre, pentru bărbați mustăți răsucite și păr uns din belșug cu ulei, accesorii franțuzești cu care și invitații să se poată decora, iar chelnerii să aducă pe tăvi croissante servite cu cireșe proaspete. Ce viață!

2. Nunta ecologică

Eu una mă gândesc la mărturii de nuntă date sub formă de semințe de flori pe care invitații să le poată pune în pământ, buchetul miresei din flori de câmp pe care să îl culeagă ea în drum spre petrecere, crenguțe din pădure, flori presate, scoici și alte minunății din natură, tacâmuri biodegradabile, mâncare organică, foaie reciclabilă pentru invitații, artificile de la miezul nopții pot fi înlocuite cu plantarea unui pom de către miri, iar invitaților le poate fi interzis să vină la petrecere cu mașina. Ce mai, o nuntă verde! Care, nu e nicio surpriză, va costa mult mai puțin decât o nuntă clasică.

50 de melodii pentru dansul mirilor (pe care le vei adora)
Distribuie:

Lasă un răspuns